Vacatures bij Bouwselect


Over Bouwselect

Bouwselect is een noordelijk detacheringsbureau dat zich gespecialiseerd heeft in de projectondersteuning en de arbeidsbemiddeling van vakspecialisten binnen de bouw, civiel, cultuur en milieutechnische arbeidsmarkt in Noord Oost Nederland.

In deze regio is Bouwselect doorgegroeid naar een plaats in de top! Deze groei is gerealiseerd zowel binnen de profitsector, als ook binnen de non-profitsector (overheden en semi-overheden).

Bij elke opdracht kent Bouwselect drie kernwaarden: betrouwbaarheid, continuïteit en kwaliteit. Dit biedt voordelen voor de opdrachtgever, voor de gedetacheerde medewerkers en voor Bouwselect zelf. Daarnaast is de bedrijfsvoering te omschrijven als nuchter, direct, no nonsense, met korte lijnen en met de mogelijkheid om altijd snel te schakelen.

Open communicatie en eerlijke advisering zijn van doorslaggevend belang in de dienstverlening van Bouwselect. Met als basis vak- en branchekennis, wordt aan het menselijk aspect bij elke opdracht de beste invulling gegeven.


Projectbegeleider

Volendam 1131 Noord-Holland - Bouwselect
Logo Bouwselect

Assistent werkvoorbereider

Zaandam 1505 Noord-Holland - Bouwselect
Logo Bouwselect

Uitvoerder nieuwbouw

Volendam 1131 Noord-Holland - Bouwselect
Logo Bouwselect

Tekenaar/werkvoorbereider omgeving almelo

Omgeving Almelo 7681 Overijssel - Bouwselect
Logo Bouwselect

Houtskeletbouw tekenaar 2d/3d (friesland)

Drachten 9202 Friesland - Bouwselect
Logo Bouwselect
Alle vacatures

Adres
Bouwselect
Friesestraatweg 191
9743 AC Groningen

Contact
Rolf Heeres
T: 050-5774375
F: 050-5776552
[email protected]
http://www.bouwselect.nl