81 vacatures gevonden

Planvoorbereider

Eindhoven - Centerpoint Den Bosch

Als planvoorbereider bent u verantwoordelijk voor de planvoorbereiding van uw eigen projecten, van initiatief tot start uitvoering. Dit zijn meerdere projecten tegelijk. Voor deze projecten bent u de spil in het team dat onderhoudsschilderwerk uitvoert. U bent verantwoordelijk voor de planvorming, u verzorgt de werkopnames, planningen, calculaties, koopt in bij leveranciers, communiceert met opdrachtgevers en bewoners en u organiseert de gehele voorbereiding van het onderhoudsschilderwerk. Los van het onderhoudsschilderwerk, kijkt onze opdrachtgever ook verder naar de verduurzamingsmogelijkheden van een vastgoedobject. U adviseert opdrachtgevers over de mogelijkheden en werkt meerdere scenario’s uit. De opdrachtgever ervaart uw  kennis en kunde en u creëert hierdoor het vertrouwen dat het project in goede handen is.

Vandaag - lees meer ...

projectontwikkelaar Woningbouw

Nijmegen - Centerpoint Utrecht

Als Projectontwikkelaar bent u eindverantwoordelijk voor de ontwikkeling en realisatie van woningbouwprojecten in de omgeving van Arnhem en Nijmegen. U werkt in een hecht team zelfstandig de initiatiefase van het project uit tot en met de oplevering. Daarbij doorloopt u alle fases van het bouwproces en zorgt u voor een goed uitvoerbaar projectplan, dat klantgericht en marktgericht is en passend in de leefomgeving. Kortom het voldoet aan alle moderne koperswensen waardoor het plan zich zelf verkoopt.  Naast het commerciële aspect van de projecten zorgt u voor een gedegen onderzoek van bouwlocaties, bouwconcept, programma van eisen, exploitatiebegroting en toetst u het plan aan de huidige wet en regelgeving. Als projectontwikkelaar zorgt en bewakt u de tijdsplanningen en de gestelde budgetten en heeft u veelvuldig overleg overleg met adviseurs, constructeurs en architecten.   

Vandaag - lees meer ...

Zelfstandig Werkvoorbereider Woningbouw

Blaricum - Centerpoint Amsterdam

In deze zelfstandige functie bent u verantwoordelijk voor zowel de technische als organisatorische werkvoorbereiding met uitzondering van de inkoop. Naast de werkvoorbereiding stelt u ook de VGM plannen op en bewaakt deze. U bent bekend met alle bouwmethodieken zoals traditioneel, prefab of tunnelbouw. Enige ervaring met AutoCad is een pré zodat u zelf ook enkele aanpassingen in de tekeningen kunt aanbrengen. Aangezien de projecten vanuit eigen ontwikkeling gerealiseerd worden, bent u al vanaf de ontwerpfase betrokken bij de projecten en geeft u advies.

Vandaag - lees meer ...

Senior Bouwkundig Inkoper

Blaricum - Centerpoint Amsterdam

Als inkoper bent u de commerciële "spil" waar het inkoopproces bij onze opdrachtgever om draait. U onderhoudt de contacten met de verschillende onderaannemers en leveranciers voor de inkoop van de projecten.Prijs, kwaliteit, levertijd en alle andere condities zijn bij u in goede handen. U vraagt de diverse offertes op, vervaardigt de prijsvergelijkingen en u adviseert de directie. U onderhandelt en u sluit de contracten inhoudelijk af tot een inkoopovereenkomst. Daarnaast begeleidt u een assistent inkoper.

Vandaag - lees meer ...

Uitvoerder

Regio Oss - Centerpoint Den Bosch

Als uitvoerder woning- en utiliteitsbouw bent u verantwoordelijk voor de volledige uitvoering van projecten in de woning- en/of utiliteitsbouw. U levert een wezenlijke bijdrage aan het analyseren van het bouwproces binnen de organisatie en u bent voortdurend bezig om dit proces te verbeteren. U stimuleert bouwpartners om met elkaar te communiceren en leeft de wettelijke voorschriften ten behoeve van de veiligheid, milieu en gezondheid na. U onderhoudt het contact met de opdrachtgever en de ketenpartners. U neemt deel aan ondernemersoverleg / projectbespreking. Tevens bent u verantwoordelijk voor o.a de kostenbewaking. 

Vandaag - lees meer ...

Allround Werkvoorbereider

Regio Oss - Centerpoint Den Bosch

Samen met de projectleider en de uitvoerder vormt u het projectteam. U draagt zelfstandig zorg voor de gehele werkvoorbereiding van de projecten. Ook bent u verantwoordelijk voor de inkoop (in overleg met uw projectleider), U onderhoudt de contacten met de opdrachtgever en onderaannemers en voert de financiële projectbewaking uit.

Vandaag - lees meer ...

Allround uitvoerder

Uden - Centerpoint Den Bosch

Door mee te denken met de opdrachtgever en samen te sparren bereiken u en uw collega's het beste resultaat. U bent van A tot en met Z verantwoordelijk voor één of meerdere projecten. U ziet toe op een goede en tijdige voorbereiding en draagt, indien nodig, uw steentje bij aan de werkvoorbereiding en calculatie. U bewaakt de voortgang van uw projecten en handelt meer- en minderwerk af. U vervaardigt financiële rapportages voor de directeur en geeft gevraagd en ongevraagd advies. U onderhoudt contacten met uw opdrachtgevers en onderaannemers. U rapporteert aan de directeur.

Vandaag - lees meer ...

Werkvoorbereider nieuwbouw

omgeving Nijmegen - Centerpoint Utrecht

Als werkvoorbereider wordt u ingezet op de realisatie van luxe woningbouwprojecten in de omgeving van Arnhem, Nijmegen en Den Bosch.  U werkt nauw samen met de projectleider/uitvoerder en maakt u zelfstandig de planningen, werkschema's en begrotingen. U controleert de tekeningen in Revit en indien nodig past u de tekeningen aan. U rekent alle hoeveelheden uit en koopt het project in. Tijdens de uitvoeringsfase bent u het aanspreekpunt. 

Vandaag - lees meer ...

Uitvoerder Betonbouw

Krimpenwaard - Centerpoint Rotterdam

Je bent verantwoordelijk voor het realiseren van zowel complexe als minder complexe betonwerken. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor een groot project of meerdere deelprojecten. Je stuurt hierbij voorlieden, betontimmerlieden en onderaannemers aan. Ook zorg je voor het opstellen van planningen en het bewaken hiervan. Als uitvoerder ben je ook eindverantwoordelijke op de bouwplaats met betrekking tot veiligheid van de werkzaamheden.

Gisteren - lees meer ...

Aankomend talent ( uitvoerder GWW )

Breda - Centerpoint Rotterdam

Als junior uitvoerder krijg je een afwisselende baan waarbij je betrokken bent bij het gehele bouwproces, van de gunning tot en met de oplevering en een stukje nazorg. Ook draag je verantwoordelijkheid voor het aansturen van het personeel buiten, de onderaannemers en het afroepen van materiaal bij leveranciers. Daarnaast zie je toe op kwaliteit en veiligheid, en onderhoudt je het contact met de opdrachtgever.

Gisteren - lees meer ...

werkvoorbereider/calculator onderhoudscontracten

Arhem - Centerpoint Utrecht

U bent als werkvoorbereider/calculator verantwoordelijk voor een doordacht uitvoerbaar dakrenovatieproject van diverse gebouwen. U verzorgt de offerte voor de klant en bij opdracht gaat u het plan voorbereiden, inkopen en stelt u de uitvoeringsplanning op.  Tijdens de uitvoeringsfase bent u het aanspreekpunt en stuurt u de uitvoerders aan, daarnaast zorgt u dat het uitvoeringsteam veilig op hoogte kan werken.  

2 Juni 2020 - lees meer ...

Bouwkostendeskundige met passie voor bouwen

Rotterdam - Centerpoint Rotterdam

U bent verantwoordelijk voor het bepalen van de kosten van het bouwproject, wat door de toenemende complexiteit van bouwopgaven steeds uitdagender wordt. Als Kostendeskundige speel je in op de vraag van de (interne) klant en voorzie je in totaaloplossingen om op een efficiënte en effectieve manier een compleet (deel)project te begroten. Daarnaast rapporteert u aan de directie.

29 Mei 2020 - lees meer ...

Projectbegeleider Mutatieonderhoud

Amsterdam - Centerpoint Amsterdam

Als projectbegeleider maakt u deel uit van het projectteam en bent u de schakel tussen de opdrachtgever en de klant. U bent verantwoordelijk voor het opnemen van het werk, maken van begrotingen, proces- en werkplanningen, (inkoop)voorbereiding en het informeren van de bewoners en de vaste ketenpartners. U bewaakt de voortgang van de projecten, signaleert de problemen en zorgt waar nodig voor bijsturing. U bent de spil van het proces tussen opdrachtgever en de uitvoerende partijen van begin tot en met het einde.

29 Mei 2020 - lees meer ...

Werkvoorbereider Luxe Ver- en Nieuwbouw

Haarlem - Centerpoint Amsterdam

Projecten worden vooral verkregen vanuit de aanbestedingsmarkt maar ook 1 op 1. In uw rol van werkvoorbereider bent u verantwoordelijk voor het gehele traject. Vanaf tekeningcontrole tot en met de 3-weekse planning. Ook de inkoopvoorbereiding valt onder uw verantwoording. U rapporteert direct aan de directeur/eigenaar.

29 Mei 2020 - lees meer ...

Projectleider Gevarieerde Bouw

Abcoude - Centerpoint Amsterdam

In de meest voorkomende gevallen werkt u vanuit een bouwteam. U bent zelf verantwoordelijk voor de calculatie, werkvoorbereiding, inkoop en de aansturing van de projecten in uitvoering. U bent niet in een hokje te plaatsen want u zult aan een diversiteit van projecten werken. Dit kan kleinschalige verbouw zijn als uitdagende en unieke nieuwbouw projecten.

29 Mei 2020 - lees meer ...

werkvoorbereider calculator bedrijfsbureau

HUISSEN - Centerpoint Utrecht

Binnen de afdeling bedrijfsbureau Civiele werken werkt u zelfstandig en of in teamverband aan verschillende projecten in de regio. U controleert de aanvragen en maakt de kostprijscalculaties voor de aanbestedingen.

29 Mei 2020 - lees meer ...

Technisch Opzichter

Utrecht - Centerpoint Utrecht

Als technisch opzichter bent u dagelijks in contact met onze klanten en inspecteert u de technische staat van de woningen. U verzamelt alle technische gegevens van de woningen die worden verwerkt in het meerjaren onderhoudsplanning en begroting. U controleert de werkzaamheden die door de aannemer worden uitgevoerd op gebied van planmatig en niet planmatig onderhoud. 

29 Mei 2020 - lees meer ...

Projectleider Vastgoedbeheer

Utrecht - Centerpoint Utrecht

Als projectleider vastgoedbeheer bent u verantwoordelijk voor een toegewezen vastgoedportefeuille, u doet inspecties en stelt u zelfstandig de meerjaren onderhoudsplanningen en begrotingen op. Tijdens de uitvoeringsfase controleert u de werkzaamheden en bent u het aanspreekpunt voor vragen, klachten en meer en minder werkzaamheden. U verzorgt  de correspondentie, financiële en technische rapportages en opleveringsrapporten.    

29 Mei 2020 - lees meer ...

Kostendeskundige Civiele projecten

Utrecht - Centerpoint Utrecht

Als Kostendeskundige bent u betrokken bij het ontwerp en verantwoordelijk voor het opstellen van de kostenramingen. U werkt nauw samen met de opdrachtgever en adviseert de opdrachtgever omtrent de haalbaarheid en mogelijkheden bij de realisatie van het project. U bent betrokken bij initiatieffase tot en met beheer en onderhoud van het project. 

29 Mei 2020 - lees meer ...

werkorganisator verduurzaming woningbouw

Utrecht - Centerpoint Utrecht

Als werkorganisator werkt u nauw samen met onze opdrachtgever, bewoners, projectleider, uitvoerder, woonconsulent en bouwpartners.  U werkt zelfstandig meerdere projecten zowel in ontwerp als uitvoeringsfase uit. Werkzaamheden vinden plaats op kantoor en op locatie waar u samenwerkt in het bouwteam en aanspreekpunt bent.  U bent verantwoordelijk voor een gedegen planning en technische projectvoorbereiding en daarnaast communicatief vaardig en aanspreekpunt voor bewoners omtrent de werkzaamheden. 

29 Mei 2020 - lees meer ...

Landmeter

Wognum - Centerpoint Amsterdam

Tijdens uw werkdag voert u meet-, scan-, waterpassing-, uitzet- en monitoring werkzaamheden uit. U bent hét aanspreekpunt voor de opdrachtgever. Vanwege uw ruime ervaring brengt u diverse infrastructurele en bouwkundige projecten tot een goed einde. Dit alles doet u samen met uw collegae uit het projectteam.

27 Mei 2020 - lees meer ...

Junior uitvoerder infrastructurele werkzaamheden

Zeeland - Centerpoint Rotterdam

Als junior uitvoerder wordt je begeleid door een ervaren uitvoerder en ben je samen verantwoordelijk voor de uitvoering van de verschillende projecten. Daarnaast  is het jouw taak om de planning op te stellen en de inzet van mensen en middelen. Ook stuur je de verschillende onderaannemers en leveranciers aan op het project.

26 Mei 2020 - lees meer ...

Projectontwikkelaar (commercieel)

Zeeland - Centerpoint Rotterdam

Als projectontwikkelaar ben jij verantwoordelijk voor het onderzoeken van de haalbaarheid van nieuwe ontwikkelprojecten. Je geeft advies op het gebied van de afzetbaarheid, uitvoerbaarheid, bouwtechnisch en bouwfysische mogelijkheden en budget. Daarnaast zorg je voor alle vergunningen en contractstukken ten behoeve van de uitvoering en verkoop. Dit komt neer op de totale verzorging samen met het team van de uitwerking van een project van initiatieffase tot realisatiefase. Jij zorgt ervoor dat het project sluitend een winstgevend project word.

26 Mei 2020 - lees meer ...

Nauwkeurige werkvoorbereider

Omgeving Rotterdam - Centerpoint Rotterdam

Als werkvoorbereider zorg je voor de complete engineering van het bouwproject. Je bent verantwoordelijk voor het soepel en gestructureerd verlopen van het project door een goede voorbereiding. Daarnaast ben je degene die alle stukken uitvoeringsgereed maakt, de inkoop voorbereidt, het meer- en minderwerk signaleert en de regie houdt over de onderaannemers.

20 Mei 2020 - lees meer ...

KAM Manager (Industrie)

Rotterdam - Centerpoint Rotterdam

Je bent verantwoordelijk voor de invoering en het in stand houden van het kwaliteitssysteem en de verschillende certificeringen.  Je zorgt voor de coördinatie, de uitvoering en naleving van het beleid op het gebied van veiligheid en kwaliteit. Je begeleid certificeringstrajecten en onderhoud het contact met de verschillende verantwoordelijke instellingen. Je zorgt voor analyses en indien nodig zorg je voor corrigerende maatregelen. Je voert controles uit op juistheid, correctheid en volledigheid. Je begeleid bodemsaneringswerkzaamheden en houd toezicht. 

18 Mei 2020 - lees meer ...

Filteren

Zoekterm