1676 vacatures gevonden

BIM - Modelleur

Regio Rotterdam - Propylon

In een functie als bouwkundig tekenaar werk je volgens vastgestelde methoden en zet je zelfstandig Revit modellen op en beheer je deze. Je werkt bouwconstructies uit, beoordeelt deze en geeft bouwtechnisch advies. Bouwtechnische details en tekeningen zet je ook in 2D op. Je codeert de materialen en bouwdelen (NLsfb), werkt projectgebonden en bijbehorende details uit. Daarnaast voer je overleg met betrokken partijen, beheert en deelt de documenten en modellen van de verschillende fasen. Verder behoren ook het schrijven van bestekken, toetsing bouwbesluit, beheren en delen fase-documenten tot jouw werkzaamheden.

19 Mei 2018 - lees meer ...

Assistent Uitvoerder Woningbouw & Renovatie

Midden-Nederland, Gelderland, Utrecht - Seven Oaks

Wil jij aan de slag als Assistent Uitvoerder? Voor een van onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar een Assistent Uitvoerder voor woningbouw- en renovatieprojecten in Midden Nederland. Als Assistent Uitvoerder geef jij leiding aan bouwplaatsmedewerkers en ben jij mede verantwoordelijk voor de veiligheid van deze medewerkers. Jij zorgt hiervoor door het geven van veiligheidsinstructies en het controleren van de naleving van de instructies. Verder assisteer jij de uitvoerder bij: het organiseren, coördineren en bewaken van de te verrichten activiteiten; het onderhouden van contact met de opdrachtgevers en onderaannemers; het bewaken van de financiën, de planning en de kwaliteit van het project; het signaleren van meer- en minderwerk.

Vandaag - lees meer ...

Management assistent(e)

Groningen - Maandag

Onze Managementassistent(e) is werkzaam voor onze opdrachtgever in de provincie Drenthe. In de functie ben je als ervaren managementassistente/directiesecretaresse verantwoordelijk voor complex agendabeheer en weet je te prioriteren in een turbulente (gemeentelijke)omgeving. Het betreft een fulltime functie en je kunt, indien mogelijk, op korte termijn starten. Op termijn kan de opdrachtgever er zelf voor kiezen om jou in dienst te nemen.

Vandaag - lees meer ...

GZ-psycholoog Ouderen

Breda - Maandag

In de zorg voor ouderen neemt de ouderenpsychologie een steeds belangrijker plaats in. Als GZ-psycholoog zet jij je graag in om de drempel voor ouderen naar psychologische hulpverlening te verlagen. Het leidt tot minder psychische gezondheidsproblemen en voorkomt onnodige medicalisering. Huisartsen zien dat psychologische hulp voor ouderen goed toepasbaar en effectief is.  Na een herseninfarct kan men bijvoorbeeld last krijgen van een depressie en angstaanvallen.  Angst om naar bed te gaan, angst om te slapen. Op een latere leeftijd is het ook mogelijk om last te krijgen van burnoutklachten en paniekaanvallen. Cognitieve therapie kan hierbij helpen. Vind jij het leuk om in een multidisciplinair team te werken en jouw kennis als GZ Psycholoog in te zetten in een mooie branche die volop in ontwikkeling is? Neem een kijkje in de Ouderenzorg! Maandag® Breda is voor de regio West- & Midden-Brabant op zoek naar jou als vakbekwame GZ Psycholoog. Vanuit organisaties binnen de Ouderenzorg krijgt Maandag® regelmatig de vraag om tijdelijke en vaste functies in te vullen. Vanuit een Vast Dienstverband ga je aan de slag bij één van onze opdrachtgevers en kun je lange of korte projecten uitvoeren. Vanzelfsprekend misschien, maar niet geheel onbelangrijk: je kunt er ook voor kiezen om op termijn in dienst te treden bij de Ouderenzorg organisatie zelf. Je takenpakket zal per opdracht anders zijn, maar kan onder andere bestaan uit: - Verrichten van psychologisch onderzoek door middel van gesprekken, observaties en het afnemen van tests - Ondersteunen en adviseren van de multidisciplinaire teams in het omgaan met gedragsproblemen - Zorg dragen voor de behandeling en begeleiding van cliënten en hun cliëntsysteem - Voeren van intakes en behandelingen zowel individueel als in groepsverband - Als lid van het multidisciplinair team meewerken aan het opstellen van belevingsgerichte zorgplannen en de verwezenlijking van een optimaal woon- en leefklimaat - Deelnemen aan intervisies en (multidisciplinaire) overleggen - Binnen de Ouderenzorg kun je te maken krijgen met diverse doelgroepen, zoals bijvoorbeeld PG of Somatiek. Deze afdelingen kunnen zowel grootschalig als kleinschalig zijn qua setting.

Vandaag - lees meer ...

Docent Wiskunde 2018 2019

Enschede - Maandag

Ben jij de docent Wiskunde waar wij naar op zoek zijn? Dan komen wij graag in contact! Voor schooljaar 2018 / 2019 zijn wij op zoek naar een tweede- of eerstegraads docent Wiskunde (in opleiding) voor scholen in omgeving Twente. Door je eigen manier van lesgeven zorg je ervoor dat het wiskundige kwartje gaat vallen voor de leerlingen. Je creëert een intieme leeromgeving, waarin de leerling zich durft te ontwikkelen en de stof gaat begrijpen. Je weet de leerlingen in de lessen te motiveren, zelfs wanneer ze even geen zin hebben. Ook ben je vindingrijk en heb je als docent altijd een plan B paraat, wanneer plan A niet werkt. Start jij het nieuwe schooljaar graag met een nieuwe Maandag®? Blijf niet stil zitten en laat van je horen! Bel naar 0682799478 of stuur jouw CV naar [email protected]

Vandaag - lees meer ...

GZ Psycholoog

Breda - Maandag

Als GZ-psycholoog maak je deel uit van het multidisciplinair team. Je behandelt volwassen cliënten met een verscheidenheid aan klachten. Daarnaast geef je als ervaren GZ-psycholoog supervisie en werkbegeleiding aan het team. De werkdag van… De ochtend begin je met een overleg. Samen met de verpleegkundigen lopen jullie alle cliënten na, zodat je op de hoogte bent van hoe het weekend is gegaan. Daarna staat een intake samen met een psychiater gepland. Vandaag komt er een cliënt langs die sinds twee jaar een depressie heeft. Hij is behandeld door een psycholoog, maar dat hielp onvoldoende, waarschijnlijk mede door zijn verstandelijke beperking. Samen besluiten jullie hem zes weken ter observatie op te nemen. Om 10.00 uur heb jij een afspraak gepland staan op de polikliniek. Een cliënte heeft lichamelijke klachten, die zijn ontstaan door stress. Van 11.00 uur tot 12.00 uur is het spreekuur van de cliënten van de open opname-afdeling. De psychiater en jij beantwoorden vragen over hun medicatie of behandeling. Na het spreekuur is het tijd om te lunchen met het team in het restaurant. Na de lunch worden met het behandelteam de nieuwe intakes, cliënten die met ontslag zin gegaan of ingewikkelde casuïstiek besproken. Het team bestaat onder meer uit: psychiaters, psychologen, maatschappelijk werkers en sociaal psychiatrisch verpleegkundigen. Vanaf 15.00 uur neem jij deel aan een projectgroep over emotionele ontwikkeling. Het is belangrijk dat de behandelaren naar de mens als geheel kijken en niet alleen naar de psychiatrische diagnose. Van 16.00 uur tot 17.00 uur geef jij Eye Movement Desensitizationd and Reprocessing, aan een meisje dat getraumatiseerd is. Samen proberen jullie deze traumatische ervaring wat minder scherp te maken. Tot slot is het tijd voor verslaglegging en mailings. 

Vandaag - lees meer ...

GZ psycholoog ouderenzorg

Enschede - Maandag

Als GZ psycholoog in de ouderenzorg heb jij een dankbare functie. Jij biedt behandeling en begeleiding aan de oudere cliënt. Jij vindt het belangrijk dat de cliënt richtinggevend is voor de keuze en uitvoering van de behandeling. Eigen regie vind jij belangrijk. Daarnaast overleg jij in een multidisciplinair team welke behandeling er uitgevoerd gaat worden en ben jij verantwoordelijk voor het uitzetten hiervan. Jij hebt respect en waardering voor de eigenheid van de cliënt. In jouw rol als GZ psycholoog ben je o.a. bezig met het uitvoeren van (neuro)psychologische diagnostiek, met betrekking tot het psychisch of cognitief functioneren van cliënten. Je signaleert gedragsveranderingen, analyseert dit en speelt hier op in. Waar nodig betrek jij andere betrokken disciplines voor overleg. Soms is het nodig om familie te voorzien van psycho-educatie en begeleid jij het cliënt systeem ook. Het cliëntsysteem zal jij betrekken bij het gehele proces en de behandeling. Tot slot heb jij als GZ psycholoog een belangrijke rol in kwaliteitsverbetering op strategisch- en uitvoerend niveau in een organisatie. Jij hebt een signalerende rol en het is belangrijk dat jij inspeelt op de vraag van de organisatie, maar ook het signaleren van nieuwe vragen. Jij durft te benoemen wat er speelt en houdt er van om bezig te zijn met de oplossing. Ben jij dit?! Reageer dan snel! Maandag® biedt je een marktconform salaris. De inschaling gebeurt op basis van opleiding en werkervaring, volgens de betreffende CAO. Tevens kan je vanuit Maandag® met een dienstverband diverse opdrachten vervullen, en bestaat de mogelijkheid om een opdracht voor lange termijn te doen. Ook biedt Maandag® een reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer ongeacht het aantal kilometers, en bestaat er een mogelijkheid voor een leaseauto. Het aantal uren is bespreekbaar en geven we vorm op basis van jouw wensen. Tot slot behoren pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden. Maandag® vindt het belangrijk dat jij goed op je plek zit en denkt graag mee over het vormgeven hiervan!

Vandaag - lees meer ...

Professional Woningcorporaties

Enschede - Maandag

Ben jij werkzaam (geweest) in één van de volgende functies?: • Woonconsulent; • Medewerker Service- en Stookkosten; • ICT-er; • Opzichter; • Medewerker Verhuur; • Financieel specialist. Of een andere functie binnen een corporatie? Dan drink ik graag een kop koffie (of thee) met je om te kijken wat wij voor elkaar kunnen betekenen!

Vandaag - lees meer ...

Jeugdconsulent

Alkmaar - Maandag

Als Jeugd consulent geef jij jongeren weer de kans om te stralen en zet jij je hier dagelijks voor in met passie en gedrevenheid. Ga jij de uitdaging aan om de jeugd weer een mooie toekomst te bezorgen? Lees dan snel verder! Met toewijding zorg jij er als jeugdconsulent voor dat jongeren en hun gezin de ondersteuning krijgen die zij nodig hebben. Dit kan ondersteuning zijn bij de opvoeding, begeleiding en zorg voor de kinderen. Samen met het gezin stel je een plan op, schakel je het sociale netwerk in of biedt je hulp aan door het inzetten van specialistische hulp. Als jeugdconsulent ga je bij cliënten op bezoek en breng je, aan de hand van keukentafelgespreken, de behoefte van het gezin/familie in kaart en stel je een passend ondersteuningsplan op. Hierbij is een integrale aanpak van belang. Dit houdt in dat je met verschillende hulpverleende instanties samen werkt om hulp op maat aan te bieden. Jezelf verplaatsen in de belangen en gevoelens van een ander is voor jou geen probleem en stemt je gedrag en communicatie af op je gesprekspartner. Daarnaast ben je als jeugdconsulent een stevige gesprekspartner en durf je afwijkend te zijn van de wens van de cliënt.

Vandaag - lees meer ...

Docent Wiskunde schooljaar 2018/2019

Zwolle - Maandag

Jij bent gefascineerd door de wonderen van de Wiskunde. Voor jou geldt namelijk: wiskunde is leuk, uitdagend en overal om je heen. Aan goede wiskundige vaardigheden kan je de rest van je leven veel hebben. Dit besef breng jij dan ook over aan je leerlingen. Je leert ze namelijk meer dan sommen of formules, maar ook om analytisch en probleemoplossend te leren denken. Je daagt ze uit om hun hersens te gebruiken en daarbij de kracht van de wiskunde in te zetten. Het gaat er jou om dat leerlingen alert en fris naar problemen kunnen kijken en vervolgens kritisch kunnen denken en redeneren. Oftewel: dat ze wiskundig leren denken! Per het nieuwe schooljaar 2018/2019 is er binnen Maandag® Onderwijs Zwolle formatieruimte voor jou, docent Wiskunde tweedegraads. Wil jij zekerheid combineren met afwisseling en uitdaging? Ik bespreek graag onze mogelijkheden met je. 

Vandaag - lees meer ...

Recruiter zorg

Enschede - Maandag

Dat is de vraag die jij als zorg bij Maandag® iedere dag stelt. Jij bent namelijk de schakel naar de arbeidsmarkt. Jij bent dé specialist op jouw vakgebied en gaat proactief op zoek naar professionals op onder andere HBO/WO niveau door middel van het schrijven van vacatureteksten, netwerken, jobboards en social networks. Mede door jouw creatieve brein weet de juiste professionals te vinden en te binden! Je gaat met hen in gesprek over hun passie en waarom hij/zij op maandagochtend met veel plezier naar zijn/haar werk gaat. De juiste professional is gevonden! Samen met jouw accountmanager zet jij alles op alles om die droombaan te vinden voor de professional. Jouw accountmanager gaat naar onze opdrachtgevers voor het plannen van een sollicitatiegesprek en jij bent verantwoordelijk voor de contractuele onderhandelingen. Samen zorgen jullie ervoor dat dit een succes wordt! Na het plaatsen ben jij samen met je accountmanager verantwoordelijk voor de volledige begeleiding van de professional op het project. Over het bedrijf Maandag® detacheert interim professionals in de publieke sector. Dit doen we binnen de overheid, het onderwijs, de gezondheidszorg en bij woningcorporaties. Onze professionals weten van aanpakken en bruisen van energie. Dat soort interim professionals vind je bij Maandag®.

Vandaag - lees meer ...

Verpleegkundige Somatiek

Breda - Maandag

Voor een gezellige en kleinschalige organisatie in Vught zoeken we een Verpleegkundige niveau 4 en/of niveau 5. Het gaat om een nieuw op te zetten Somatiek afdeling waarbij jouw rol als Verpleegkundige cruciaal is. Jij mag namelijk het project van de grond af mee helpen opzetten en jouw kennis en expertise volledig benutten. Als Verpleegkundige Somatiek ben je buiten het verzorgen en verplegen van cliënten ook bezig met het uitvoeren van verpleegtechnische handelingen. Je coördineert de zorg en dienstverlening met als uitgangspunt het welzijn van de cliënt. Verder ondersteun je de zorgcoördinator en beantwoord je de vragen van de verzorgenden. Samen met het team kijk je hoe de zorg het beste kan aansluiten bij de wens van de cliënt. Daarom vind jij als professional kwaliteit leveren het belangrijkste wat er is! Klinkt als een ijskoud drankje op een tropische zomerdag? Dan zoeken we jou! Waarom werken via Maandag®? De toename van (kwetsbare) ouderen vraagt om specifieke deskundigheid op het gebied van zorg en welzijn. Wij bij Maandag® bieden jou zekerheid en de gelegenheid om je expertise bij diverse organisatie in te zetten en uit te breiden. Zo werk je de ene keer tijdens vakantieperiodes of andere pieken en de andere keer help je mee bij het opstarten van een nieuwe locatie. Ook is het mogelijk om voor langere tijd op een vaste plek te werken. Herken jij jezelf als Verpleegkundige Somatiek in de volgende uitgangspunten? Versterkt de zelf- en samenredzaamheid van de ouder wordende burger en diens sociale omgeving. Versterkt het zelfmanagementvermogen van de oudere en zet zo nodig technologie in. Dan ben jij de geschikte persoon voor deze functie bij Maandag®!

Vandaag - lees meer ...

Wijkverpleegkundige

Enschede - Maandag

Als wijkverpleegkundige ben jij een zorgzame en energieke zorgverlener. Jij wil mensen die zorg nodig hebben een gelukkig gevoel geven. Je wil werken aan het welbevinden van cliënten die hulpbehoevend zijn op verschillende gebieden. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor het signaleren van knelpunten en ben je kritisch over de zorgplannen en de verbetering hiervan. Enerzijds ben je verantwoordelijk voor de ADL van de patiënten, maar ook de verpleegtechnische handelingen voer jij uit. Als wijkverpleegkundige ben je daarnaast ook verantwoordelijk voor coördinerende taken en zie jij uitdaging in het werken aan kwaliteitsverbetering. Je moet een kritische blik hebben t.o.v. lopende processen. Je werkt zorgvuldig en zelfstandig, maar vindt het ook leuk om samen met het team te kijken naar de knelpunten en bijpassende oplossingen. Daarnaast ben je als verpleegkundige verantwoordelijk voor het signaleren van vastlopende zaken. Je bent flexibel en weet van aanpakken. Als verpleegkundige wordt van je verwacht dat je de administratieve taken oppakt, en soms wat meer overstijgend kunt kijken. Daarnaast vindt je het fijn om net even dat extratje te bieden aan de cliënt en je vindt het belangrijk dat iemand zich op zijn/haar gemak voelt! Ben jij deze persoon? Reageer dan snel!  Wat kan Maandag® jou bieden? Maandag® biedt je een marktconform salaris. De inschaling gebeurt op basis van opleiding en werkervaring, volgens de betreffende CAO (VVT). Tevens kan je vanuit Maandag® met een dienstverband diverse opdrachten vervullen, en bestaat de mogelijkheid om een opdracht voor lange termijn te doen. Ook biedt Maandag® een reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer ongeacht het aantal kilometers, en bestaat er een mogelijkheid voor een leaseauto. Maandag® vindt het belangrijk dat jij goed op je plek zit en denkt graag mee over het vormgeven hiervan!

Vandaag - lees meer ...

Junior adviseur ruimtelijke ordening

Zwolle - Maandag

Wij zijn op zoek naar een junior planoloog of (sociaal) geograaf die per 1 september 2018 deel wilt nemen aan ons Startklaar Overheid-traject en tegelijkertijd ook bij verschillende van onze opdrachtgevers, voornamelijk gemeenten en provincies, aan de slag gaat om werkervaring op te doen en zich te ontwikkelen tot een volwaardig professional. Het Startklaar Overheid-traject zal in september weer van start gaan en hierin kun jij instromen. In dit traject wordt je zowel op persoonlijk als professioneel vlak ontwikkelt door een programma met verschillende modules te volgen, klassikaal en digitaal. Natuurlijk is starten bij onze opdrachtgevers al eerder mogelijk! Op welke plek en op welke afdeling je terecht komt, hangt geheel af van jouw (studie)achtergrond, persoonlijke interesses, affiniteit en jouw competenties. Vanuit ons Maandag® Startklaar Overheid-traject doe je ervaring op binnen de overheid op bijvoorbeeld het gebied van planologie, de omgevingswet en het werken bij de overheid. Naast dit traject wordt er ook op persoonlijk niveau gekeken naar wat jij nodig hebt in jouw ontwikkeling, kennis en inzicht op het vakgebied waarin je werkzaam bent. Kortom, de exacte invulling wordt in overleg met jou bepaald.

Vandaag - lees meer ...

Docent ICT MBO, per direct

Amsterdam - Maandag

Als docent ICT breng jij jouw kennis over aan jouw leerlingen op gebied van projectmanagement, netwerksystemen, beveiliging en nog veel meer! en dat op een interactieve manier. Je geeft duidelijke instructies, bent manager van de klas en ondersteunt de leerlingen waar nodig. Los van jouw lesgevende taken, ben je ook examinator en neem je beroepsgerichte examens af. Binnen de school heb jij ook een verantwoordelijkheid voor het ontwikkelen van lesmateriaal en om er voor te zorgen dat jouw onderwijs goed aansluit op de praktijk, bezoek jij je leerlingen ook op stage.

Vandaag - lees meer ...

Groepsleerkracht

Rotterdam - Maandag

Ben jij niet snel onder de indruk en kun jij de rust bewaren? Dan ben jij de leerkracht die ik zoek! Voor diverse opdrachtgevers in de regio Rotterdam ben ik op zoek naar docenten/ leerkrachten binnen het Speciaal Onderwijs . De duur en de omvang van de functies verschillen per opdrachtgever. De mogelijkheden liggen binnen het Speciaal Basisonderwijs, Voortgezet Speciaal Onderwijs en het Speciaal onderwijs, ik kijk graag samen met je naar jouw wensen!

Vandaag - lees meer ...

Adviseur geluid

Zwolle - Maandag

Voor onze opdrachtgever ben ik op zoek naar een adviseur geluid. Jij bent het aanspreekpunt van meerdere gemeentes binnen de gebieden milieu, bouw en ruimtelijke ordening. Alle vragen en lastige zaken omtrent geluid die zij hebben komen bij jou terecht. Voor deze functie is het dus van belang dat je ervaring hebt in een adviserende rol en beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden. Ligt zo'n adviserende rol je wel? En heb jij kennis van milieu, en dan met name van geluid? Dan zoeken wij jou! Dit is voor jou de uitgelezen mogelijkheid om een kijkje achter de schermen te nemen bij verschillende organisaties. Vanuit een tijdelijk óf vast dienstverband bij Maandag kun je werken aan een grote diversiteit aan opdrachten. Jouw expertise is hard nodig dus verwacht een warm welkom bij de opdrachtgevers! Laat je inspireren door nieuwe collega's, doorbreek de sleur van een vaste werkomgeving en blijf je kennis vergroten door middel van onze trainingen en cursussen.

Vandaag - lees meer ...

Specialist Rechtmatigheid

BREDA - Maandag

Als Inkomensconsulent zorg jij ervoor dat burgers de uitkering of andere financiële voorzieningen krijgen waar ze recht op hebben. Dit vraagt om uitzoekwerk en maatwerk waarbij je de huidige financiële situatie in kaart brengt waarbij de juiste dienstverlening leveren voorop staat. Geen dag is hetzelfde in deze baan. Zo onderhoud je contact met de burger, informeer je hen over (bestaande) voorliggende voorzieningen, draag je verantwoordelijkheid voor aanvragen levensonderhoud, terugvorderingen, minimabeleid, verwerk je mutaties en beëindig je uitkeringen. In deze rol ben je hulpverlenend bezig en krijg je de vrijheid om binnen de kaders van de geldende wet- en regelgeving de beste oplossing te bieden. Je stuurt op economische zelfstandigheid, zelfredzaamheid en maatschappelijke participatie. Dit laatste doe je door onder andere de samenwerking met de Klantmanager Werk op te zoeken. PROJECTINFORMATIE: 32 – 36 uur | insteek vast dienstverband | regio West-Brabant | Specialist Rechtmatigheid | Klantmanager Inkomen | Inkomensconsulent | Consulent Inkomen | Consulent Rechtmatigheid |

Vandaag - lees meer ...

Arts Jeugdzorg

Breda - Maandag

Voor een GGD in de provincie Noord-Brabant zoeken we een basisarts met lef, die verantwoordelijkheid neemt, initiatief toont en met goede en vernieuwende ideeën komt. In een zelfsturend team werk je als ANIOS JGZ resultaatgericht aan de gezondheid en veiligheid van de inwoners van West-Brabant. Ben je basisarts en heb je interesse om jezelf verder te specialiseren in de jeugdzorg? Wij nodigen je van harte uit om te solliciteren op deze vacature! Je komt te werken bij een innovatieve, dynamische en klantgerichte zorgorganisatie in de regio West-Brabant waar elke dag weer anders is. De organisatie probeert continu in te spelen op vragen en wensen van gemeenten en burgers. Er wordt continu gewerkt aan de gezondheid en veiligheid van de inwoners van West-Brabant. Wat je in de functie basisarts jeugdgezondheidszorg van een werkdag kunt verwachten: - Het verzorgen en bespreken van gezondheidsonderzoeken met ouders/verzorgers; - Het bespreken van gezondheidsproblemen met medewerkers van kinderopvang en scholen; - Signaleren, adviseren en verwijzen bij ontwikkelingsproblemen van kinderen van 0-19 jaar; - Multidisciplinair samenwerken rond jeugdgezondheid zowel intern als extern; - Het geven van voorlichting en preventief advies over onder meer ontwikkeling, voeding, gedrag en opvoeding en zonodig doorverwijzen naar externe disciplines; - Het verzorgen van de (schriftelijke) overdracht, controleren en evalueren van het effect van verwijzingen; - Het uitvoeren van het Rijksvaccinatieprogramma 0 tot 19 jaar; - Het mede ontwikkelen van protocollen en informatiemateriaal op het terrein van de jeugdgezondheidzorg.

Vandaag - lees meer ...

Medewerker backoffice Burgerzaken

BREDA - Maandag

Als Backoffice Medewerker Burgerzaken ben je werkzaam in de backoffice waar de complexere werkprocessen op gebied van burgerzaken worden afgewikkeld. In deze administratieve rol ben je met name verantwoordelijk voor BRP-mutaties. Daarnaast bestaan je werkzaamheden uit de 1e inschrijving, 1e en hervestiging (VOW), bestuurlijke boete, controle brondocumenten, VOE, Naturalisatie/Optie, Correctieverzoeken, Geslachtswijziging, Adoptie, IPR. Kortom, je bent een specialist op gebied van burgerzaken. Daarnaast lever je ook een bijdrage aan de fraudebestrijding door het administratief voorbereiden van identiteits- en adresonderzoeken en het beoordelen van verzoeken van briefadressen. In voorkomende gevallen bezoek je de betreffende adressen en , op basis van wat er aan wordt getroffen, adviseer je tot inschrijving of uitschrijving en verwerkt dit in de BRP. Daar waar nodig vervang je je collega's bij gelegenheid in hun werkzaamheden. PROJECTINFORMATIE: 24 uur | Startdatum 11-juni | Duur: 2 maanden | Reden: ter vervaging van ziekte |

Vandaag - lees meer ...

Technisch Vastgoedbeheerder

Naarden - YER

Ben jij technisch onderlegd, commercieel ingesteld, ondernemend en sta je graag in contact met de klant? Dan zijn we op zoek naar jou! Wegens uitbreiding van de activiteiten van Newomij zijn wij op zoek naar een ambitieuzeTechnisch Vastgoedbeheerder. Als Technisch Vastgoedbeheerder bij Newomij werk je in een team van enthousiaste, gedreven Technisch Vastgoedbeheerders en ben je verantwoordelijk voor het technisch beheer van jouw deel van de vastgoedportefeuille. Je bent belast met het klein en groot onderhoud, huurmutaties en opleveringen alsmede herstel- en renovatieprojecten. Je bent commercieel ingesteld en vindt het leuk om met de klant in contact te zijn. We zoeken iemand die communicatief sterk is en de samenwerking met het team op zoekt. Je weet in te spelen op de huidige marktsituatie en op de wensen van de huurders en kandidaat huurders.

Vandaag - lees meer ...

Junior adviseur bouwkunde

Overijssel - Bouwselect

Aan de hand van een ervaren adviseur doe je ervaring op op het gebied van onderhoudsadvies en inspecties tot meerjarenonderhoudsramingen en uitvoeringsbegeleiding. Je word breed opgeleid tot een volwaardig adviseur. De mogelijkheid van een vast dienstverband is zeer zeker aanwezig. Daarnaast is er ruim aanbod voor ontwikkeling middels opleiding en cursussen. 

Vandaag - lees meer ...

Constructeur in het buitengebied

Drenthe - Bouwselect

Wil jij wonen en werken in een mooie landelijke omgeving, tegen zeer goede arbeidsvoorwaarden? Wil jij een bijdrage leveren aan de oplossing voor een groot probleem in het Noorden van het land? Dan is deze functie absoluut iets voor jou! Bouwselect zoekt namelijk constructeurs met ervaring in de woningbouw voor meerdere opdrachtgevers in het Noorden. Onze vacatures zijn niet alleen gericht op aardbevingen, je kunt veel breder worden ingezet. Als constructeur in het aardbevingsproject vertaal jij de resultaten van recent wetenschappelijk onderzoek naar de gevolgen van aardbevingen in je berekeningen op het gebied van staal, metselwerk, hout en beton.

Vandaag - lees meer ...

Werkvoorbereider / calculator onderhoud

Beverwijk - ELLBRU Professionals B.V.

Als calculator / werkvoorbereider werk je aan omvangrijke planmatige onderhoudsprojecten voor diverse opdrachtgevers, met name woningcorporaties. Je staat aan de basis van projecten en ontwikkelt scenario's en alternatieve plannen voor opdrachtgevers. Je begrijpt de vraag van opdrachtgevers, anticipeert op hun vragen en denkt vooruit. Je draait je hand niet om voor een complex technisch probleem en zoekt graag naar optimale oplossingen. Je zorgt voor nauwkeurig berekende begrotingen en voorziet de voorgestelde aanpak van technisch advies en advies voor communicatie met bewoners. Je bereidt projectplannen voor en zorgt ervoor dat de vaklieden optimaal geïnformeerd zijn om zodoende de opdrachten probleemloos uit te kunnen voeren. Verantwoordelijkheden: - Het oppakken van (offerte) aanvragen/ werkpakket voor een vaste groep van opdrachtgevers; - Het inventariseren en inspecteren van objecten op alle mogelijke technische vakgebieden; - Het ontwikkelen van verschillende plannen op basis van vragen van opdrachtgevers en ingewonnen informatie en opstellen van plannen van aanpak; - Het opstellen van projectdocumentatie waaronder calculatie- en werkbegrotingen; - Het samenstellen en overdragen van projectplannen inclusief het organiseren van kick off besprekingen; - Het onderhouden van contacten met opdrachtgevers, voor en tijdens de uitvoering van projecten en deelnemen aan werkgroepen met opdrachtgevers.

Vandaag - lees meer ...

Werkvoorbereider B&U

Huizen - ELLBRU Professionals B.V.

- Sturing aan de werkvoorbereiding van één of meerdere projecten; - Werkvoorbereiding van kritieke en/of complexe onderdelen doe je zelf; - Inkoopvoorbereiding; - Afstemming met uitvoering; - Maken en bewaken van planningen, kosten- en voorbereidingsschema’s.

Vandaag - lees meer ...

Werkvoorbereider / Engineer W installaties

Rotterdam - ELLBRU Professionals B.V.

In de rol van werkvoorbereider bij onze opdrachtgever ben je het centrale punt binnen verschillende projecten voor de grote en kleine utiliteit. Als werkvoorbereider heb je te maken met verschillende opdrachtgevers en jouw werk varieert van het inventariseren van de klantwens tot calculatie en het maken van de planning. Je opdrachten en verantwoordelijkheden zien er als volgt uit: - Als hoofdtaak zorg je ervoor dat de overeengekomen werkzaamheden naar volle tevredenheid worden uitgevoerd bij onze klanten; - Jij bent samen met je projectleider verantwoordelijk voor de operationele bewaking en voortgang van de projecten; - Met ondersteuning van de engineer maak je een voorontwerp, verzorg je de calculatie en maak je de offerte voor de klant; - Je bestelt de benodigde materialen, maakt de planning voor de uitvoering waarbij je veel contact hebt met de monteurs en je zorgt voor een correcte administratieve afhandeling van de uitgevoerde werkzaamheden; - Daarnaast lever je input voor diverse (financiële) rapportages; - Overige lichte engineering taken zoals vabi berekeningen, diameters en lucht berekeningen.

Vandaag - lees meer ...

Filteren