2115 vacatures gevonden

GIS Datamedewerker (30 April 2024)

Spijkenisse - Voort

Als Junior GIS Medewerker Datakwaliteit, ben jij de avonturier die de geografische informatie ontdekt. Je krijgt de boeiende taak om informatie over de infrastructuur in jouw regio, zoals wegen, bruggen en waterkeringen, op te sporen en in kaart te brengen. Maar daar blijft het niet bij! Je bent ook de puzzeloplosser: kloppen de gegevens wel en zijn ze actueel? Als je uitdagingen tegenkomt, bedenk je slimme oplossingen en werk je nauw samen met technische experts en gegevensbeheerders om ze toe te passen. Dankzij jouw bijdrage zorgen we ervoor dat onze kaarten en gegevens volledig en betrouwbaar zijn. Dit is cruciaal voor het beheer en onderhoud van ons nationale wegennet en andere infrastructuur. Als Junior GIS Medewerker Datakwaliteit ben jij de belangrijke schakel die ons team succesvol maakt. Doe mee aan dit avontuur en word lid van een team dat de toekomst van geografische informatie vormgeeft!

10 Mei 2024 - lees meer ...

Junior Werkorganisator Dagelijks Onderhoud

Rotterdam - Building Heroes

Je krijgt meteen veel verantwoordelijkheid als Junior Werkorganisator Dagelijks Onderhoud. Bij diverse projecten beheer jij het proces van opname, calculatie, voorbereiding, uitvoering tot en met facturatie. Als junior doe je zelfstandig nog niet de opnames en opleveringen, dit behoort wel tot het perpectief. Dit betekent dat jij als Junior Werkorganisator Dagelijks Onderhoud allround wordt ingezet en geen 1 dag hetzelfde is! Deze aannemer werkt hoofdzakelijk voor woningcorporaties, en dus zijn deze corporaties jouw opdrachtgever(s). Op maandag laat jij een raamkozijn of deurklink vervangen en op donderdag neem jij de lekkage op bij een huurder. Je maakt telefonisch een praatje met de huurder, inventariseert wat er aan de hand is en wat er moet gebeuren. Vervolgens neem jij contact op met bijvoorbeeld de stukadoor, tegelzetter, eigen timmerlieden en je hebt contact met de opdrachtgever. Uiteindelijk zorg jij dat iedereen tevreden is en dat de klus goed is afgehandeld. Binnen deze functie krijg je veel vrijheid; eigenlijk ben je een ondernemer binnen deze organisatie. Je bent verantwoordelijk voor jouw eigen winkel en je handelt deze opdrachten van begin t/m het einde af. Het is ongeveer 90% binnen en 10% buiten als junior, waar je kunt doorgroeien naar 70% binnen en 30% buiten.

Vandaag - lees meer ...

Calculator Onderhoud Renovatie

Regio Amsterdam - Propylon

Als calculator ben je verantwoordelijk voor het, aan de hand van bestek, tekeningen en andere gegevens, maken van een kostprijsberekening van de aan jou toegewezen projecten binnen onderhoud en renovatie. Je vraagt onder meer offertes aan en verwerkt deze, stelt financiële ramingen en bouwtijdschema’s op en stelt bouwkosten vast. Tevens draag je mogelijke alternatieven aan en werkt deze verder uit. Tot slot krijg je binnen je functie voldoende mogelijkheden om je kennis en vaardigheden uit te breiden en up-to-date te houden door middel van cursussen en opleidingen.

Vandaag - lees meer ...

Junior Werkvoorbereider

Regio Roosendaal - Propylon

In de functie van assistent werkvoorbereider ondersteun je de werkvoorbereider in de dagelijkse werkzaamheden, om vervolgens op termijn zelf door te groeien naar zelfstandig werkvoorbereider. In deze rol houdt je je onder andere bezig met het uittrekken van hoeveelheden, het uittekenen van details, het maken en bijhouden van planningen, het afroepen en bestellen van materialen en bereidt je het inkooptraject voor. Dit doe je voor diverse bouwprojecten.

Vandaag - lees meer ...

Bouwkundig Planvoorbereider Renovatie & Onderhoud

'T Harde - Building Heroes

Wij zoeken een proactieve gemotiveerde planvoorbereider met een groot analytisch vermogen. Iemand die zijn talent en ambitie wil inzetten voor zijn dagelijks werk. Ben jij dit? Laat dan van je horen! In de rol van planvoorbereider ben je vanaf de initiatieffase tot planuitwerper de kartrekker. Maa rook tijdens de uitvoering blijf jij betrokken bij het project. Dit doe je voor meerdere opdrachtgevers tegelijk. In het traject is het essentieel dat de contacten met de opdrachtgevers en stakeholders vlekkeloos verlopen. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit:Jij gaat samen met de opdrachtgever, het interne projectteam en externe betrokkenen aan de slag met het uitwerken van de verschillende onderhouds- en investeringsscenario’s. Dit doe je na de analyse van de klantvraag;Jij geeft advies aan opdrachtgevers op het gebied van onderhouden, verduurzamen, transformeren en of energetisch verbeteren van het bezit van die opdrachtgevers. Je houdt hier eventueel rekening met bijbehorend meerjarig onderhoudsscenario. Uiteraard verlies je niet de kwaliteit, rendementseisen en bewoners tevredenheid uit het oog;Bij de samenwerkingen die langer doorlopen werk je jaar- en project overtijgend mee aan procesoptimalisatie en (product) innovaties.

Vandaag - lees meer ...

Coördinator Nazorg

Den Haag - Building Heroes

Als Coördinator Nazorg ben je verantwoordelijk voor het afhandelen van nazorg- en servicemeldingen van kopers en opdrachtgevers.Jouw taken omvatten onder andere:Uitvoeren van inspecties: Je voert inspecties uit op basis van meldingen en initieert de nodige vervolgstappen;Beoordelen van garantievoorwaarden: Je beoordeelt of de melding onder de (Woningborg) garantievoorwaarden valt;Aansturen: Je geeft leiding aan technische medewerkers en onderaannemers;Informatieverzameling: Indien nodig verzamel je relevante informatie bij collega's voor een effectieve afhandeling van de melding;Administratieve taken: Je voert administratieve werkzaamheden uit, waaronder het aanmaken van opdrachtbonnen, kostenregistratie en het onderhouden van correspondentie met diverse stakeholders, etc;Zelf uitvoeren van reparaties: Je voert kleine eenvoudige reparaties direct zelf uit.

Vandaag - lees meer ...

Logistiek Voorbereider Bestaande Bouw

Zoetermeer - Building Heroes

Als Projectorganisator Logistiek en Voorbereiding hou jij van plannen. Je bent goed in het bewaken van het overzicht en vindt de in de logistiek van complexe bouwprojecten een ware uitdaging. Als Projectorganisator Logistiek en Voorbereiding ben je betrokken in de tenderfase van een Onderhoud en Renovatieproject en lever je daar de juiste documentatie voor aan. Een logistiek plan van aanpak, de procesplanning en de realisatieplanning. Dit alles voorzien van een begroting in Excel terwijl je als Projectorganisator Logistiek en Voorbereiding nauw contact houdt met het team en de belanghebbenden. Ook ben je verantwoordelijk voor de uitvoeringsbezetting en het benodigde materieel. Je brengt je expertise dus zo breed mogelijk in en bent altijd aan zet wanneer het om logistiek en planning gaat. Last but not least kan jij je als Projectorganisator Logistiek en Voorbereiding goed inleven in de gebruiker en weet je als geen ander dat de bewoner altijd centraal staat.

Vandaag - lees meer ...

Medior Uitvoerder Nieuwbouw

Rotterdam - Building Heroes

Als Uitvoerder bij deze organisatie heb je een veelzijdige rol waarbij jij verantwoordelijk bent voor de kwaliteit, veiligheid, planning en realisatie van het project. Je zult nauw samenwerken in een projectteam met assistent uitvoerder, 1 of 2 werkvoorbereider(s) en de projectleider. Ook zal je veel contact hebben met de (onder)aannemers. De type projecten variëren van scholen en duurzame woningen tot aan hotels, hoge flats en ziekenhuizen.Je bent als Uitvoerder verantwoordelijk voor: Aansturen van alle (onder)aannemers en werkzaamheden op de bouwplaats;Aanspreekpunt voor iedereen op de bouwplaats;Samenstellen van het team en de benodigde materialen;Kwaliteit controleren van de werkzaamheden en het materiaal;Het bestellen of afroepen van het materiaal;Deelnemen aan bouw- en aannemersvergaderingen;Bewaken van projectplanningen;Zorgen voor goede personeelsbezetting en het verdelen van werk onder aanwezige personeel;Projectvoortgang bespreken met werkvoorbereider en projectleider;Meer- en minderwerk bijhouden;Het opstellen van detailplanningen: 6-weken, ruwbouw en afbouw planningen;Het aangeven waar het gebouw moet komen en zeggen wanneer wat gedaan moet worden;Toezien op de Veiligheids- en Gezondheidsplan;Al met al zorg jij ervoor dat het project wordt gerealiseerd volgens de planning en waarborg je de kwaliteit & veiligheid van het project.

Vandaag - lees meer ...

Senior Planvoorbereider

Rotterdam - Building Heroes

Als Senior Planvoorbereider heb je een belangrijke rol in het tenderproces. Je onderzoekt tijdens het aanbiedingstraject het beste uitvoeringsproces en hebt daarbij oog voor eventuele risico’s en stelt optimalisaties voor. Je beoordeelt het ontwerp op basis van het realisme en toetst de haalbaarheid. De bij de functie horende werkzaamheden zijn onder andere het maken van een projectanalyse, integrale planning, werkmethodieken, bepalen van de bouwmethodieken, het maken van een plan voor bouwplaats inrichting, logistieke planning en het maken van een risicoanalyse. Verder verzorg je als Senior Planvoorbereider het opstellen van de algemene bouwplaats kosten en een tal specifieke directe kosten. Je werkt samen met het tenderteam in een projectmatige omgeving, waar creativiteit en ondernemerschap worden gewaardeerd. 

Vandaag - lees meer ...

Junior Planontwikkelaar

Nieuwegein - Building Heroes

Als Calculator speel je een cruciale rol in ons team. Je bent verantwoordelijk voor het inschatten en analyseren van kosten voor grote renovatie- en onderhoudsprojecten. Hierbij werk je nauw samen met andere teamleden en zorg je voor een efficiënte planning en succesvolle uitvoering van projecten. Je doet zelfstandig onderzoek, vergelijkt scenario's en zorgt zo voor de best mogelijke resultaten. Kortom, jij bent onze superheld in de wereld van cijfers en kostenplanning!

Vandaag - lees meer ...

Medior Uitvoerder Afbouw | Zzp Mogelijk

Rotterdam - Building Heroes

Als Uitvoerder Afbouw heb je een veelzijdige rol waarbij je verantwoordelijk bent voor de kwaliteit, veiligheid, planning en realisatie van het project. Het projectteam bestaat uit nog 2 andere uitvoerders, een hoofduitvoerder, 1 of 2 werkvoorbereiders en een projectleider. Voor de rest zal je veel contact hebben met de (onder)aannemers. Het gaat hierbij om toonaangevende nieuwbouw projecten, zoals woontoren projecten van 100 meter hoog met een commerciële plint.Daarnaast ben je als Uitvoerder Afbouw verantwoordelijk voor:Aansturen van alle (onder)aannemers en werkzaamheden voor de afbouw;Dagelijks een rondje lopen over de bouwplaats, waarbij je toeziet op de veiligheid en kwaliteit van de werkzaamheden;Zorgen voor goede personeelsbezetting en het verdelen van werk onder aanwezige personeel;Planningen maken en bijhouden;Aanspreekpunt voor iedereen op de bouwplaats;Kwaliteit controleren van de werkzaamheden en het materiaal;Het bestellen of afroepen van materiaal;Meer- en minderwerk bijhouden;Projectvoortgang bespreken met het projectteam;Deelnemen aan bouw- en aannemersvergaderingen;Toezien op de Veiligheids- en Gezondheidsplan.Al met al zorg jij ervoor dat het project wordt gerealiseerd volgens de planning en waarborg je de kwaliteit & veiligheid van het project.

Vandaag - lees meer ...

Medior Werkorganisator Mutatie Onderhoud

Rotterdam - Building Heroes

Als Werkorganisator Mutatie Onderhoud is het jouw taak om een woning weer verhuurbaar te maken, nadat de oude huurder de woning heeft verlaten. In deze rol schakel je met vakprofessionals en opdrachtgevers. Geen enkele dag zal hetzelfde zijn. Je bent binnen deze functie namelijk verantwoordelijk voor het gehele proces. Daaronder verstaan we de opname van de woning, calculatie, werkvoorbereiding/planning, controle uitvoering en facturatie. Dus letterlijk van A tot Z.Dit is wat je doet als Werkorganisator Mutatie Onderhoud:Naar het project toegaan om de opname te doen. Hierbij maak je een inschatting van wat er moet gebeuren en wie of wat je hiervoor nodig hebt;Offertes opstellen;Planningen maken en benodigde materialen inkopen;De vakprofessional(s) contacteren en inplannen voor het project;Gedurende het project controleer je de werkzaamheden op basis van kwaliteit, planning en budget;Oplevering doen;Factureren richting de opdrachtgever;Als Werkorganisator Mutatie Onderhoud heb je dus een veelzijdige functie, waarbij je bezig bent op zowel organisatorisch als technisch vlak.

Vandaag - lees meer ...

Medior Werkvoorbereider Bouw

Hengelo - Building Heroes

Als Medior Werkvoorbereider Bouw zorg je voor de technische en organisatorische voorbereiding van procesmatig ingestoken projecten. Samen met de uitvoerder en projectleider vorm je de kern van het projectteam. Maar als nodig werk je zelfstandig. In overleg met de strategische partners bepaal je de meest effectieve en efficiënte werkmethode. Je toetst daarbij de werk- en productietekeningen, muteert en bewaakt de werkbegrotingen en maakt werk- en leveringsschema's. Daarbij is BIM het instrument welke je helpt om de doelen te halen. Hier krijg je energie van! We zoeken een gedreven, ervaren (Medior) Werkvoorbereider Bouw die samen met zijn team streeft naar verbetering en vernieuwing.

Vandaag - lees meer ...

Projectleider planmatig onderhoud

Wormerveer - Building Heroes

Als Projectleider ben jij verantwoordelijk voor het coördineren van uitgebreide planmatige onderhoudsprojecten. Je leidt een team van professionals en waarborgt een vlotte uitvoering van de projecten vanaf het begin tot het einde. Samen met je collega's maak je heldere afspraken om te garanderen dat het project aan de verwachtingen van de opdrachtgever voldoet. Je onderhoudt regelmatig contact met opdrachtgevers, lost eventuele problemen op en bouwt aan duurzame klantrelaties. Naast deze taken draag je de verantwoordelijkheid voor de (financiële) voortgang van de projecten en zorg je voor een nauwkeurige projectadministratie.

Vandaag - lees meer ...

Traineeship Bouw Aannemerij | Construction University

Regio Oost-Brabant - Building Heroes

Als trainee bij Building Heroes wordt je ondergedompeld in uitdagende projecten in de initiatief-, voorbereidings- en uitvoeringsfase bij ontwikkelende aannemers in de regio Oost-Brabant waardoor je de verschillende facetten van het vakgebied ontdekt en eigen maakt. Je werkt nauw samen met ervaren professionals en krijgt de kans om van hen te leren en hun kennis en expertise op te nemen. Je wordt begeleid en gecoacht in jouw persoonlijke ontwikkeling, waarbij jouw groei en succes centraal staan. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om deel te nemen aan trainingen, cursussen en opleidingen om jouw kennis en vaardigheden te verbreden en te verdiepen. Als trainee maak je deel uit van een inspirerende en ambitieuze community van professionals die streven naar innovatie in de bouw- en vastgoedsector.

Vandaag - lees meer ...

Traineeship Infra | Construction University

Regio Gelderland - Building Heroes

Als trainee bij Building Heroes duik je direct in uitdagende projecten bij verschillende aannemers in de regio Gelderland. Je krijgt de kans om alle aspecten van het vak te verkennen, van de initiatieffase tot de uitvoeringsfase. Je werkt nauw samen met ervaren professionals, waardoor je de unieke kans krijgt om van hun expertise te leren en deze in de praktijk te brengen. Jouw persoonlijke groei en succes zijn onze prioriteit, en je wordt dan ook intensief begeleid en gecoacht in jouw ontwikkeling. Bovendien krijg je de kans om je kennis en vaardigheden uit te breiden en te verdiepen door middel van diverse trainingen, cursussen en opleidingen. Als trainee word je onderdeel van een dynamische en ambitieuze groep professionals die streeft naar vernieuwing in de bouw- en vastgoedsector. We bieden een inspirerende omgeving waarin je kunt groeien, leren en excelleren.

Vandaag - lees meer ...

Uitvoerder Kleinbouw

Gouda - Building Heroes

Als Uitvoerder Kleinbouw ben je begeleider op de bouwplaats en de schakel tussen verschillende partijen zoals opdrachtgever, bouwplaats medewerkers, onderaannemers en leveranciers. Je hebt een grote verantwoordelijkheid doordat je als Uitvoerder vaak meerdere projecten tegelijkertijd hebt lopen die je zo soepel mogelijk moet begeleiden. Dit doe je door kwaliteits- en haalbaarheidstoetsing op locatie. Vaak zijn veel onderdelen van het project al vooraf bekend, maar sommige kwesties zal je pas op locatie opmerken. Dit betekent dat je als Uitvoerder zaken creatief moet handelen en moet blijven opletten op verbeterpunten. Heldere communicatie is hierbij van belang want je hebt contact met iedereen. Naast de heldere communicatie ben je als Uitvoerder ook verantwoordelijk voor het beheer en de registratie van projectdocumenten en tijdige oplevering van het project met de juiste kwaliteit. Alles in acht nemend met de kosten en opbrengsten van jouw project. Voor dit alles leg je verantwoording af bij de project- of vestigingsmanager. Doordat deze projecten in veel verschillende omgevingen plaatsvinden is het essentieel dat je je aandacht tussen de projecten goed kunt verdelen.

Vandaag - lees meer ...

Zelfstandig Uitvoerder Nieuwbouw

Rotterdam - Building Heroes

Als Zelfstandig Uitvoerder Nieuwbouw heb je de leiding over de dagelijkse operatie op de bouwplaats. Je weet iedereen te motiveren om elke dag het beste uit zichzelf te halen. Je staat voor plezier op de bouwplaats en doet er alles aan om te zorgen dat iedereen met een glimlach zijn of haar werk uitvoert. Je houdt rekening met de verschillende partijen (stakeholders) zoals leveranciers, onderaannemers en eigen personeel. Jij weet knelpunten vroegtijdig te signaleren en hierop in te spelen. Daarnaast draag je zorg voor de realisatie van het project waarbij je rekening houdt met bestekeisen, tekeningen, planningen, begrotingen en kwaliteit.Milieu en veiligheid is en blijft een belangrijk thema op de bouwplaats en als Zelfstandig Uitvoerder bewaak jij dit proces nauwkeurig en voer je keuringen en controles uit. Jij durft mensen aan te spreken op onverantwoord gedrag en geeft hierin het goede voorbeeld. Ook ben je eindverantwoordelijk voor de oplevering en ben jij een belangrijke schakel in de communicatie met de bewoners.Je haalt er voldoening uit om aanstormend bouwtalent te begeleiden. Door jouw kennis en ervaring breng jij het niveau op de bouwplaats omhoog.

Vandaag - lees meer ...

Bouwkundig Projectbegeleider Mutatie onderhoud

Utrecht - Building Heroes

Als projectbegeleider ben je verantwoordelijk voor het project van start tot finish. Je stuurt vaklieden en ketenpartners aan en werkt nauw samen met projectbegeleiders en binnendienstmedewerkers. Je zorgt voor opnames, offertes, planning, werkomschrijvingen, veiligheid op de werkvloer, materialen en financiën. Het onderhouden van goede relaties met opdrachtgevers is essentieel, terwijl je ook kansen signaleert en benut. Verbeterpunten registreer je en je dient voorstellen in voor optimalisatie. Bovendien houd je toezicht op het juiste gebruik van PBM's en gereedschap op de bouwplaats.

Vandaag - lees meer ...

Medior Werkvoorbereider | Project N516 Thorbeckeweg

Zaandam - Building Heroes

Je taken zijn onder andere:Controleren van het werk van medewerkers, onderaannemers en klanten;Ontwikkelen van werk- en keuringsplannen;Samenstellen van de planning in samenwerking met de uitvoering;Beheren van de inkoop van materialen en onderaanneming;Leidend zijn in het opleverdossier en het aansturen hiervan;Bewaken van de kosten met betrekking tot leveranciers en onderaannemers;Overreden van klanten en interne belanghebbenden over de haalbaarheid en veiligheid van de voorgestelde oplossingen en methoden, evenals de bijbehorende specificaties;Rapporteren en assisteren van de (integrale) projectmanager.

Vandaag - lees meer ...

Junior Calculator| Bouwende aannemer

Amsterdam - Building Heroes

Als Junior Calculator in de bruisende regio Amsterdam krijg je de kans om snel te groeien en een grote impact te maken. Je wordt begeleid door ervaren collega's en ontwikkelt je tot een echte rekenexpert. onze opdrachtgever kent een hecht team, waar ontwikkeling centraal staat. Binnen het team ben jij vanaf de start tot de nacalculaties betrokken bij het hele proces. Als startende calculator analyseer je contracten, voorwaarden en risico's en denk je vol energie en creativiteit mee tijdens de uitvoering. En het wordt nog leuker: je begint in deze startersfunctie met een spiksplinternieuw nieuwbouwproject!

Vandaag - lees meer ...

Junior Uitvoerder Renovatie & Onderhoud

Utrecht - Building Heroes

Als onze Uitvoerder ben je de real deal. Je bent verantwoordelijk voor de realisatie van één of meerdere onderhouds- en renovatieprojecten. Je weet hoe je realistische planningen maakt en je zorgt voor heldere communicatie tussen alle betrokken partijen. Met jouw enthousiasme weet jij jouw team positief gedreven en succesvol te laten zijn. Jullie overtreffen graag de verwachtingen van de opdrachtgever! Je hebt ook een scherp oog voor kosten en opbrengsten, wat je helpt het project financieel goed te beheren.

Vandaag - lees meer ...

Startend Werkvoorbereider Woningbouw

Amsterdam - Building Heroes

Als Junior Werkvoorbereider krijg je de unieke kans om te starten op een prestigieus woningbouwproject. Je speelt een cruciale rol in het plannen, organiseren en coördineren van werkzaamheden, waarbij je het projectteam ondersteunt en zorgt voor een tijdige beschikbaarheid van materialen. Met jouw bijdrage aan optimalisaties draag je bij aan een efficiënte projectuitvoering. Onder begeleiding van een ervaren senior werkvoorbereider kun je je vaardigheden verder ontwikkelen en het vak grondig leren tijdens dit uitdagende project in Amsterdam.

Vandaag - lees meer ...

Junior Projectleider Bouw

Goes - Building Heroes

Als Junior Projectleider Bouw ben je verantwoordelijk voor het leiden van projecten tijdens de voorbereidings- en uitvoeringsfase. Je vraagt binnen de rol van Junior Projectleider Bouw offertes aan bij leveranciers, onderhoudt contact met opdrachtgevers en bewaakt de budgetten. Als Junior Projectleider Bouw draag je zorg over het gehele projectteam, waarbij je werkvoorbereiders, uitvoerders en bouwplaatsmedewerkers aanstuurt en motiveert. Je werk als Junior Projectleider Bouw varieert van het opstellen van termijnschema's, controleren van contracten tot het opstellen & bewaken van planningen. Uiteindelijk ben jij degene die alles in goede banen leidt en ervoor zorgt dat alles binnen het budget gedaan wordt en de administratie wordt bijgehouden. In een notendop bestaan jouw taken uit: Opstellen van een projectplan;Taken en verantwoordelijkheden verdelen, projectleden informeren en motiveren;Leiding hebben over de dagelijkse gang van zaken;Toezien op de naleving van regels en voorschriften;Het signaleren, oplossen en doorspelen van problemen;Bewaken van de voortgang en de kosten van het project.Contact onderhouden met leveranciers en andere betrokkenen.

Vandaag - lees meer ...

Medior BIM-Modelleur Bouw

's-Hertogenbosch - Building Heroes

In deze rol als Medior BIM-Modelleur Bouw is één van jouw taken het verder professionaliseren van bouwkundige modellen. Samen met het team van interne BIM-Modelleurs, coördinator en manager ga je hiermee aan de slag. Tijdens je dagelijkse werkzaamheden werk je samen met planontwikkelaars, calculators, werkvoorbereiders en uitvoerders. Je krijgt dus met de volle breedte van de werkplaats te maken. Het is een dynamische omgeving waarbij je samenwerkt en kennisdeling centraal staat. Je vertaalt complexe engineeringsvraagstukken naar een model. Daarnaast ga je zowel woning- en utiliteitsbouw als herbestemmingsprojecten modelleren in Revit- vanaf VO of DO t/m werktekeningen inclusief verkoopbenodigdheden.Jij bent in jouw rol als Medior BIM-Modelleur Bouw de technische spil op gebied van het bouwkundig vertalen van plannen naar een waardevol ontwerpmodel. Jij bent de kennisdrager van het ontwerpmodel en samen met de werkvoorbereider ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit en output hiervan. Hiernaast koppel jij knelpunten terug en bespreek jij deze intern met eigen collega’s en extern met de projectpartners. Het is hierbij erg belangrijk dat je een proactieve houding hebt voor het oplossen van issues binnen het eigen aspectmodel en de aspectmodellen van de projectpartners.

Vandaag - lees meer ...

Medior Calculator/ werkvoorbereider renovatie | familiebedrijf

Apeldoorn - Building Heroes

Als Medior Calculator Renovatie ben je verantwoordelijk voor de opname, calculatie en communicatie van projecten in opdracht van verschillende klanten. Jij bent iemand die denkt in oplossingen in plaats van problemen. Je denkt dan ook graag mee over het ontwerp, de prijs en de kwaliteit. Jij kent je eigen kwaliteiten en gaat zonder moeite zelfstandig aan de slag aan je projecten. Samen met twee andere Calculatoren en Werkvoorbereiders vorm jullie een team die wordt aangestuurd door een Projectleider. Jij onderhoudt dagelijks contact met opdrachtgevers, onderaannemers, leveranciers om op tijd tot een eerlijke prijs te komen. 

Vandaag - lees meer ...

Filteren